Campagne van start met beschuit met muisjes. (foto: Joop Verstraaten)
Campagne van start met beschuit met muisjes. (foto: Joop Verstraaten) Foto:Joop Verstraaten

Verkiezingscampagne van start

voor Kernachtig Groesbeek

GROESBEEK – Zaterdag werd het winkelend publiek op het Marktterrein ter hoogte van restaurant en grand-café De Spil getrakteerd op beschuit met muisjes. 


De mensen vroegen zich af of er iemand in de buurt geboren was. Door de gevers werd duidelijk gemaakt dat er inderdaad iemand geboren was: geen mens, maar een nieuwe politieke partij 'Kernachtig Groesbeek'. Ook werden flyers uitgedeeld met de volgende tekst: 'Geboren! Lang gewacht en nu gekomen, je overtreft al onze dromen. Een groot wonder , een nieuw leven, de volgende naam hebben we aan jou gegeven. Kernachtig Groesbeek. Kernachtig Groesbeek is de naam van de nieuwe partij die voortkomt uit Volg, Sociaal Groesbeek en de Groesbeekse Volkspartij. 

Kernachtig Groesbeek wil bijdragen aan een krachtiger en minder versnipperd gemeentebestuur. De leefbaarheid van de verschillende dorpskernen staat hoog in het vaandel. "We draaien er niet omheen, werken doelgericht en streven naar het oplossen van problemen van inwoners." De partij is trots op haar Groesbeekse afkomst. Enkele honderden beschuiten met muisjes zijn zaterdag aan de man gebracht als aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.