Bewoners mogen meepraten over verkeerssituatie Ooijse Bandijk

OOIJ – De bewoners van de Ooij mogen op woensdag 22 september meepraten over de verkeerssituatie op de Ooijse Bandijk. Praat met ons mee? Diegenen, die mee willen praten moeten zich voor 17 september aanmelden via s.bosman@bergendal.nl..


Vanwege corona is er een maximaal aantal personen dat ontvangen kan worden in één ruimte. Om die reden wordt de avond in tijdsblokken ingedeeld (tussen 20.00  en 22.00 uur) en is het nodig dat men zich aanmeldt. Na de aanmelding ontvangt men een bevestiging op welk tijdstip men kan komen.


De gemeente Berg en Dal wil het met de aanwezigen hebben over wat men vindt van het verkeer over de Ooijse Banddijk tussen de Vlietberg en de Kruisstraat. Ook is de gemeente benieuwd of en welke (verkeers-) maatregelen men graag ziet. De gemeente heeft inmiddels al onderzoeken gedaan, die op de avond zullen worden gepresenteerd. Ook hierover kan men vragen stellen.
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kan men contact opnemen met Sander Bosman via s.bosman@bergendal.nl of via telefoonnummer 14024.