Lidia en Hans in hun zaak aan de Hoflaan in Groesbeek. (foto: Joop Verstraaten)
Lidia en Hans in hun zaak aan de Hoflaan in Groesbeek. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Take a Break trakteert de gasten

op live muziek

GROESBEEK – Het inmiddels bekende restaurant Take a Break aan de Hoflaan in Groesbeek gaat de gasten in de oktoberweekenden trakteren op live muziek. Het team van Take a Break heeft in de weekenden in oktober op de zaterdagmiddag of de zondagavond live muziek kunnen regelen van Groesbeekse bodem. 


Het is de bedoeling om het voor de gasten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Wat dacht je van de zaterdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur genieten van blues of Nederlandstalige feestmuziek bij droog weer op het terras en bij regen in het restaurant. Op de zondagavond van 18.00 tot 21.00 uur kan men dineren en zal er door de muzikanten sfeermuziek worden gebracht uit de '70-er en '80-er jaren. Het is beslist de moeite waard om tijdens het nuttigen van het diner te genieten van de muziek die ten gehore zal worden gebracht.


Via info@takeabreakgroesbeek.nl kan men zien of er zaterdagsmiddags of zondagavond live muziek aanwezig is. Het is wel noodzakelijk om te reserveren via; info@takeabreakgroesbeek.nl of via www.takeabreakgroesbeek.nl. Ook kan men bellen met nummer 06 54301485, maar men kan ook even langs komen bij Take a Break aan de Hoflaan 1a in Groesbeek. Het is de bedoeling als de live muziek bij Take a Break aanslaat, dat het ook een vervolg krijgt. In ieder geval wordt de spits afgebeten op zondag 3 oktober van 17.30 tot 20.30 uur. De tickets kosten inclusief twee gratis consumpties 7,50 euro per persoon.