Sfeeractie van Noviomagum. (foto: Caroline P.)
Sfeeractie van Noviomagum. (foto: Caroline P.) Foto: Caroline P.

Horst 1 wint ondanks

'sfeeractie' van tegenstander

DE HORST - Na een lange tijd van geen wedstrijden mogen spelen en veel trainen mocht Senioren 1 van De Horst eindelijk hun eerste competitie wedstrijd spelen. De competitie ging van start in Nijmegen tegen Noviomagum, waar de meiden meteen fel aan de wedstrijd begonnen.

Dat was de opdracht van trainers Mikki en Roel, vanaf de eerste minuut knallen. En dit deden de meiden ook, al snel was het eerste punt voor De Horst door een vrije worp van Evi Rikken, wat volgde door een afstandsschot van Noviomagum. Mooie en lange aanvallen werden opgezet, kansen waren er genoeg en duels werden aangegaan en gewonnen. Veel afstandsschoten werden genomen en steeds weer kon de aanval doorgaan door de goede rebound van Emma Rutten. Lang bleef de stand gelijk opgaan, waar we de rust ingingen met een stand van 3-5 voor De Horst.

Na een positieve peptalk in de rust van de trainers liep De Horst steeds verder uit met mooi uitgespeelde kansen. Met nog een vrije worp van Malissa Jacobs, korte kans van Romy Wijnhoven en als laatste een omdraaibal van Karin Hopmans werd de eindstand 5-9. De eerste twee punten zijn binnen! Doelpunten: 1x Evi Rikken, 2x Malissa Jacobs, 2x Romy Wijnhoven, 2x Janet Verbeet, 1x Karin Hopmans, 1x Dianne van Kesteren.