Afbeelding
Foto:

Anytime Fitness bestaat

tien jaar in de Benelux

GROESBEEK / MALDEN / MILLINGEN - In 2011 opende in Susteren (Limburg) de eerste Anytime Fitness club van de Benelux. Sindsdien staat momenteel de teller op 131 clubs waarvan liefst 117 in Nederland! In 2010 leerde Petro Hameleers Anytime Fitness kennen in de Verenigde Staten. Hij was zo onder de indruk van het concept dat hij de licentie voor de Benelux afnam en niet veel later zijn eerste club startte. Momenteel openen er per jaar gemiddeld twintig clubs.


In deze regio bevinden zich drie Anytime Fitnessclubs, namelijk in Groesbeek, Malden en Millingen aan de Rijn. Het unieke aan Anytime Fitness is de persoonlijke aandacht wat het leuk maakt. Maar ook het 24/7 concept waarbij je altijd kunt sporten op het tijdstip wanneer jij wilt. Ook in het weekend en ook ’s nachts (als je dat zou willen). Daarbij kun je met het lidmaatschap van een club ook bij alle overige clubs terecht. Zowel in Nederland maar ook in de rest van de wereld. En er zijn er liefst meer dan 5.500!


Actie: Geen Inschrijfgeld!

Gezondheid is en wordt steeds belangrijker waarbij investeren in gezondheid loont! En wie jarig is trakteert! Het tienjarig jubileum van Anytime Fitness Benelux wordt in de maand september & oktober gevierd met een gratis inschrijving bij je aanmelding. En met de code: 'krant', krijg je nog een extra cadeau (koptelefoon) van ons! 


Gratis zeven dagen proberen!

Wellicht heb je plannen om het sporten in deze tijd weer op te pakken? Dan is nu het moment om je aan te melden. Daarbij kun je bij Anytime Fitness het sporten altijd eerst 7 dagen gratis proberen! 

Meer informatie: www.anytimefitness.nl of stuur daar een e-mail naar de club van uw keuze. Hier kun je je ook aanmelden voor de gratis zeven dagen proefperiode. Telefonisch: 06 19462684.