Sportseizoen Fit&Fun Heumen weer gestart

HEUMEN - Begin september heeft Fit&Fun Heumen, de 50plus sportvereniging voor de hele gemeente Heumen, haar sportactiviteiten voor het nieuwe seizoen opgestart. Onze sporters hebben met plezier en het nodige zweet weer gesport in de eerste lessen. Het was duidelijk dat iedereen de sportactiviteiten en de contacten met elkaar gemist heeft.

 

Fit&Fun Heumen biedt op verschillende plekken in de gemeente sportactiviteiten aan zowel binnen als buiten, zoals Sport en Spel, Ontspannen Bewegen, Bewegen op Muziek, Functioneel Trainen, Bootcamp, Nordic Walking, Sportief Wandelen, enzovoort. De lessen zijn ingedeeld naar kunnen, zodat er voor de fitte, de wat minder fitte en voor de kwetsbare senior er een passend aanbod is.  Onze lessen worden gegeven door speciaal opgeleide docenten, zodat goede begeleiding verzekerd is.

Fit&Fun Heumen heette tot anderhalf jaar geleden Old Socks. Onze nieuwe naam, die helaas nog niet bij iedereen bekend is, geeft aan dat we als vereniging met vernieuwde energie onze sportlessen aanbieden aan iedereen in de gemeente Heumen.

In de media is regelmatig aangegeven hoe ontzettend belangrijk het voldoende bewegen is. Met onze lessen beiden we iedereen de mogelijkheid om weer gezellig in groepsverband te sporten en te bewegen.

Heeft u misschien belangstelling of kent u iemand die belangstelling zou kunnen hebben om lid te worden? Bezoek onze website www.fitfunheumen.nl voor meer informatie. U mag ook telefonisch contact op nemen met Elly de Valk 06 25209851 of Henk Borgonje 06 20551021. En... de eerste twee lessen zijn gratis.