Duurzaamheid café Berg en Dal weer in Vriendenkring Leuth

LEUTH – Op woensdag 13 oktober is de eerstvolgende aflevering van het Duurzaamheidscafé na een onderbreking van anderhalf jaar. Plaats van handeling is ditmaal de grote zaal van De Vriendenkring een de Steenheuvelsestraat in Leuth. Het café is van 20.00 tot 22.00 uur, de zaal is al om 19.45 uur open.



Programma: Er wordt een gevarieerd en boeiend programma geboden dat grofweg uit twee onderdelen bestaat. Waarom het verduurzamen van je eigen woning, hoe pak je dat het beste aan, wie kan je daarbij adviseren en welke ervaringen zijn ermee opgedaan? Ook komt Anky van der Heijden vertellen over het ontwerp en de bouw van hun prachtige Finnhouse in de Pastoor van Tielstraat.

Na de pauze is er alle aandacht voor afvalverwerking (door de DAR) en komt Gijs Kurstjens van ARK de plannen bekend maken voor het hele gebied tussen Kapitteldijk en Driedijk (Ooijse Graaf).

Belangstellenden uit de hele gemeente Berg en Dal zijn van harte welkom, men hoeft zich nu de versoepeling van de corona maatregelen niet van te voren aan te melden. Wel wordt verwacht dat men een Coronapas of testbewijs kan tonen.
Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen of opmerkingen aan de sprekers of aan de werkgroep voor te leggen. De werkgroep hoopt op een grote opkomst, de koffie / thee is voor rekening van de werkgroep.