Astrantia/ONA 1 pakt punten

OVERASSELT - De voorbereiding op de competitie liep door meerdere blessures voor Astrantia/ONA 1 niet zoals gehoopt.

Zondag 19 september was Korfrakkers 1 de tegenstander in de eerste competitiewedstrijd. In de beginfase miste Astrantia/ONA veel kansen, maar wisten toch op een 3-0 voorsprong te komen. Ondanks dat Astrantia/ONA verdedigend weinig ruimte weg gaf, kwam Korfrakkers terug in de wedstrijd. Een aantal minuten voor rust werd de aansluitingstreffer voor de 4-4 gemaakt. Door een goed uitgespeelde kans wist Astrantia/ONA op slag van rust de 5-4 binnen te schieten.

In de tweede helft kwam Korfrakkers even langszij, maar door de gemaakte afspraken uit de rust na te komen wist Astrantia/ONA steeds een voorsprong van twee punten te realiseren. Een aantal minuten voor het eindsignaal werd de 10-7 binnen geschoten en was het duidelijk dat de winst binnen was. De laatste treffer komt op naam van De Korfrakkers.

Astrantia/ONA wint de eerste competitiewedstrijd met 10-8 en is gebrand om zondag in de derby tegen Spes opnieuw punten te gaan pakken.