Start Alzheimer Café Heumen, Mook en Middelaar

REGIO - Het Alzheimer Café Heumen, Mook en Middelaar kan weer live activiteiten organiseren op elke eerste donderdag van de maand!

  

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsmogelijkheid voor iedereen die met dementie te maken heeft. Naast ruimte voor onderling contact is er altijd een gesprek met een gastspreker rondom een thema. Daarbij is ook ruim tijd voor vragen. 

Op donderdag 7 oktober is de eerste bijeenkomst en wordt er uitleg gegeven over dementie. Steeds vaker wordt de diagnose dementie gesteld. Daarom schenken we aandacht aan de vragen: Wat zijn de signalen? Hoe wordt de diagnose gesteld? Welke verschillende vormen van dementie zijn er? Onze gast is Sacha van der Poll. Zij is klinisch geriater, een arts die gespecialiseerd is in onderzoek en behandeling van oudere mensen.

Men is welkom op een andere locatie dan umen wellicht gewend was: Multifunctioneel Centrum Maldensteijn, Kerkplein 8 in Malden.

Inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur. Afsluiting rond 21.00 uur.

De toegang is gratis en u hoeft zich niet aan te melden. Wij zullen u bij binnenkomst wel vragen u te registreren in verband met de Corona maatregelen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Malderburch, Centrum voor Welzijn, Wonen en Zorg, tel. 024 - 357 05 70