Popkoor Ap/art vraagt uw stem: Rabo ClubSupport

MILLINGEN - "Wij, Koor Ap/Art uit Millingen aan de Rijn, zijn een popkoor met een live band bestaande uit vier muzikanten en 47 zingende leden onder leiding van dirigent Frans Coerwinkel én niet geheel onbelangrijk 42 vrienden."


"Ons koor is opgericht in 1975 en heeft zich van een jongerenkoor ontwikkeld tot popkoor. We zingen popmuziek van langer geleden en van recentere datum. Het hele jaar door verzorgen wij optredens in de regio. Zingen en muziek maakt mensen blij!

Door middel van zang en choreografie workshops willen we ons blijven ontwikkelen en professionaliseren. Tevens willen we ons koor graag verjongen en zoeken we jonge zangers en zangeressen die het leuk vinden om iedere vrijdag van 20:15-22:15 uur te komen repeteren en een aantal missen in het jaar muzikaal te ondersteunen en mee te zingen tijdens diverse optredens in de regio.

Jij kunt ons helpen om ons koor financieel te ondersteunen in onze verdere ontwikkeling en uitbreiding. Het kost jezelf niets. Je hoeft alleen je stem uit te brengen op ons. Je stem is voor ons geld waard.

Doe je mee? Wie kunnen er stemmen? Alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen. Van maandag 4 tot en met maandag 25 oktober kun je via de Rabo app of rabobank.nl/clubsupport je stem uitbrengen op Koor Ap/Art. Selecteer je drie favorieten en stemmen maar!"