Lotenboekje Grote Clubactie 2021. (foto: Judovereniging Groesbeek)
Lotenboekje Grote Clubactie 2021. (foto: Judovereniging Groesbeek) Foto: Judovereniging Groesbeek

Judovereniging Groesbeek

deelnemer Grote Clubactie

GROESBEEK - Op zaterdag 18 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook judovereniging Groesbeek doet mee! De jeugdleden trekken dan erop uit om zoveel mogelijk loten te verkopen aan familie, vrienden, buren, enzovoort. 

Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk loten te verkopen. De opbrengst wordt besteed aan een leuke middag voor de jeugdleden! Sinds zaterdag 18 september zijn de jeugdleden van judovereniging Groesbeek op pad gegaan met hun verkoopboekjes. Het doel is om zoveel mogelijk loten te verkopen. Een lot kost drie euro, waarvan 80 procent (dus 2,40 euro per lot) direct naar de clubkas gaat. De jeugdleden die loten verkopen, delen ook mee in de opbrengst en krijgen bovendien toegang tot leuke acties en kortingen! De inzet van de judoka’s is goud waard! 


De jeugdleden verkopen via het vernieuwde verkoopboekje op een verantwoorde manier loten, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Loten kunnen worden gekocht door met de mobiele telefoon de QR-code van de verkoper te scannen en de koper gaat dan direct naar de persoonlijke verkooppagina. Loten kunnen ook worden gekocht door een eenmalige machtiging met de pen in te vullen in het lotenboekje.

De lotenkopers dienen wel 18 jaar of ouder te zijn. De opbrengst wordt besteed aan een leuke middag voor de jeugdleden! Op 12 november sluit judovereniging Groesbeek de papieren lotenverkoop; de online lotenverkoop sluit op 23 november. Meer informatie staat op: www.judogroesbeek.nl.