Beeld uit de viering van 26 september. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de viering van 26 september. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Aanmelden vieringen

Joriskerk niet meer nodig

HEUMEN - U bent iedere zondagmorgen welkom in de protestantse Joriskerk van Heumen. U leest meer informatie over de vieringen en activiteiten. Vanaf heden gelden er geen beperkingen meer, aanmelden is niet meer nodig, iedereen is welkom.

"Ook wordt er niet om een coronapas gevraagd. In het gebouw hanteren we weer de opstelling van voor de coronacrisis waarbij we gepaste afstand bewaren. De vieringen beginnen om 10.00 uur. Deze zijn ook online te volgen via pknheumen.nl.

Wij vormen een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde."


Zondag 10 oktober
Voorganger is dhr. Th. Van Heerde uit Malden. De collecten zijn voor Kerk & Israël en de Diaconie.


Winterwerk
Op dinsdag 19 oktober start het oecumenisch winterwerk met een avond waarbij een inkijkje gegeven wordt in de geloofsbeleving van Zambianen. Hermen en Johanneke Kroesbergen vertellen hierover aan de hand van hun boek ‘Alles anders, alles hetzelfde’. De avond begint om 20.00 uur in de R.K. kerk van Malden (Kerkplein 2). Aanmelden vooraf is nodig via eocumenisch.winterwerk@gmail.com.


Collecte
U kunt uw gift ook overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.