Afbeelding
Foto:

In een camper kom je thuis, in een huisje of hotel ben je te gast

NIJMEGEN - CO-BUS Campers ziet de wensen van campereigenaren voor hun huis op wielen groeien.

Van een lekkage oplossen tot minder gasverbruik en milieuvriendelijker gebruik van het camperdeel. Zonnepanelen en AGM accu’s worden gemonteerd, waardoor het gebruik van gas of externe stroom minder wordt en in combinatie met een compressorkoelkast op 12 volt en/of een Maxxfan dakventilator op 12 volt nog meer kostenbesparend is. En wat te denken van de gasinstallatie: het ondergeschoven item in de camperwereld. Dit bedrijf heeft daar ook oog voor: gasleiding afpersen/controleren, gasdrukregelaars/slangen tijdig vervangen, gasdrukregelaar met crashsensor installeren die afsluit bij een aanrijding. 

CO-BUS adviseert bij ideeën-vragen-wensen over gas-elektra-water-interieur aanpassingen of bij achterstallig onderhoud van het camperdeel. De kennis en ervaring is ruim aanwezig en klanten waarderen de persoonlijke aanpak. 

Op CO-BUS.nl vindt u meer informatie. Geïnteresseerd of nog vragen, bel gerust: 06 49119396 voor Service/Verkoopbemiddeling en 06 12403209 voor Verhuur. Arnold en Heleen bespreken graag de mogelijkheden met u.