Wil en Wim Zwitserloot en voorzitter De Treffers. (Eigen foto)
Wil en Wim Zwitserloot en voorzitter De Treffers. (Eigen foto) Foto:Eigen foto

Wim Zwitserloot lid van verdienste van De Treffers

GROESBEEK – Wim Zwitserloot is onlangs benoemd tot lid van verdienste van de Groesbeekse voetbalclub De Treffers. 

Wim die van jongs af aan gevoetbald heeft bij DVSG kwam na zijn pensionering in contact met De Treffers via de gebroeders Wouters en heeft de wedstrijd Noordwijk – De Treffers bezocht die door De Treffers met 1-0 werd verloren. Na de wedstrijd werd Wim gevraagd of hij iets voor De Treffers wilde betekenen , een commerciële functie lag voor de hand.
Met veel verve heeft Wim de Businessclub- Zuid nieuw leven in geblazen en met succes. Wim organiseerde veel activiteiten waardoor met name bedrijven uit de regio met elkaar contact kwamen. Met initiatieven zoals ‘Groesbeek meets Groesbeek' met interessante gasten zoals zijn broer Rien, die samen met zijn vroegere buurtgenoot Jan Kersten over ondernemerschap aan de tand werden gevoeld.

Maar ook Michael van Praag, Emile Roemer en Alex Thielbeke (directeur Eredivisie Live) wist hij naar De Treffers te krijgen. Ook was Wim een kei in het organiseren van uitjes, zoals naar het Rijksmuseum en werden er diverse voetbalwedstrijden bezocht en de businessborrels. 

En niet te vergeten de diverse veilingen op initiatief van Wim, die het nodige geld in het laatje gebracht. De business is momenteel uitgegroeid tot 125 leden, waardoor er een zeer belangrijke financiële bijdrage aan de club wordt geleverd. Wim is inmiddels een echte Treffersman geworden. "Terecht ben je benoemd tot lid van verdienste van De Treffers", aldus Theo Jochoms, voorzitter van De Treffers.