Felicitaties voor de burgemeester

BERG EN DAL – Mechteld ten Doesschate heeft burgemeester Slinkman tijdens de fysieke raadsvergadering donderdagavond in de raadszaal gefeliciteerd namens de gemeenteraad van Berg en Dal voor zijn herbenoeming. 

"De rol van Burgervader ligt u goed", sprak ze. Bij 60-jarige huwelijken staat u altijd als stralend middelpunt op de foto’s en in de krant. Ook bij droevige omstandigheden gaat u bij deze inwoners op visite. Als blijk van medeleven en om steun te verlenen, dat komt helaas ook nogal eens voor. U bent crisis en laat zich niet het kaas van het brood eten, u staat uw mannetje. U krijgt in de regio datgene voor elkaar dat belangrijk is voor Berg en Dal."

En verder: "Er zijn helaas nog veel zaken die hier opgelost moeten worden zoals jeugdzorg, tekort aan geld en zorgen om de corona-epidemie. Kortom zorgen genoeg om opgelost te worden in de komende zes jaar. Als hulpje voor al die zorgen geef ik u hierbij een sorgenfresser; misschien biedt die enige soelaas. Op naar de volgende 6 jaar."