Roon Staal achter zijn piano. (Eigen foto)
Roon Staal achter zijn piano. (Eigen foto) Foto:Eigen foto

Roon Staal speelt in historische kerk

GROESBEEK – Zanger en pianist Roon Staal treedt zondag 24 oktober op in de Historische kerk aan de Kerkstraat in Groesbeek op. Het concert is onderdeel van zijn jaarlijkse Herfst Tour en start om 16.00 uur. De 41-jarige singer-songwriter bezoekt van 30 september tot en met 31 oktober in totaal 21 locaties in Nederland.

Tijdens zijn concerten brengt hij zowel enkele van zijn originele werken (Promise, The Garden Of Light, Morgen Komt Eraan en het nieuwe By Her Side) als bekende covers zoals Smile, I Have A Dream , Danny Boy, Look For Me in Rambows en andere werken van onder andere The Beatles, Abba en Simon & Carfunkel ten gehore. Het publiek komt steeds weer terug om te luisteren naar zijn ware stem en het golvende pianospel. De kleinschalige concerten scheppen een intieme sfeer tussen de artiest en het luisterend publiek. Ook in het buitenland treedt Roon af en toe op zoals in Rusland en Japan. 

Momenteel werkt hij aan een Amerikaanse album release, waarvan de single Dreamer in deze nazomer uitkomt. Alle informatie met betrekking tot de Herfst Tour en het concert in Groesbeek staat op www.roonstaal.com. Daar kunnen ook de reserveringen worden gemaakt voor het concert in Groesbeek.