Ouderen in beweging. (foto: Marian Schijf)
Ouderen in beweging. (foto: Marian Schijf) Foto: Marian Schijf

SamenFit in Mook en Middelaar

Algemeen

MOOK/MIDDELAAR - In november zoeken we minimaal 80 senioren uit iedere dorpskern van onze gemeente Mook en Middelaar voor SamenFit omdat gezondheid ‘goud’ waard is!

SamenFit is een beweegstimuleringsproject voor inwoners vanaf 55 jaar uit de gemeente Mook en Middelaar die niet of slechts één keer per week sportief actief zijn. Mede met behulp van een subsidie verstrekt door de Provincie Limburg en door het Lokaal Sportakkoord slaan sportverenigingen en eerstelijnsgezondheidszorg organisaties uit onze gemeente de handen ineen om dit project te realiseren.

“Wanneer u deelneemt aan SamenFit volgt u in groepsverband een programma vol boeiende workshops over positieve gezondheid, uw fitheid wordt getest en u wordt gestimuleerd om geleidelijk meer te bewegen om zo te streven naar een gezondere leefstijl. Hierdoor vergroot u uw kwaliteit van leven en uw sociale kring.

De komende weken krijgen leden van de KBO en alle verenigingen een brief of een mailing. Mocht u deze mailing niet ontvangen, kijk dan in Hét Gemeente Nieuws en/of op Maasburen, daar worden steeds berichten geplaatst. Wil u persoonlijk informatie, bel dan met de beweegcoach senioren Marian 06 13260571.”