Themamiddag KBO Beek

Algemeen

BEEK - Donderdagmiddag 21 oktober om 14.30 uur in hotel `t Spijker heeft de KBO weer een speciale themamiddag met de ZZG. HBO-verpleegkundige Henny geeft uitleg over de ZZG-zorggroep als organisatie met alle haar facetten, met extra aandacht voor de zorg rondom dementie en het thuis wonen. 

Geriatrie-arts Anouk vertelt alles over de zorg die in verpleeg- en verzorginghuizen binnen de ZZG geleverd wordt. Het is daarmee veel beter gesteld dan vroeger. Vragen worden op prijs gesteld! Een interessante middag voor ons als ouder wordende senioren. “Natuurlijk ontvangen wij de bezoeker met een kopje koffie of thee en in de pauze ontvangt u ook nog een versnapering. Voor de leden is deze leerzame middag en uiteraard gratis te bezoeken. Niet-leden betalen vijf euro bij binnenkomst. Zorgt u er voor dat u uw bewijs van vaccinatie kunt tonen.”

Rabo ClubSupport

Vergeet u niet uw stem te geven aan de KBO Beek. De KBO Beek gaat 28 oktober een dag op stap met haar leden. Opgeven kan nog tot 10 oktober

De KBO Beek viert haar 70-jarig bestaan met een receptie op donderdagmiddag 4 november in de brasserie. Lees meer erover in de volgende ‘Hét Gemeente Nieuws, website: Welkom in het Laag.nl, Omroep Berg en Dal en De Rozet. Lid worden van de KBO Beek dat loont zich. Van alles op de hoogte blijven over de zorg, educatieve uitjes en nog veel meer, dat doet u nu door voor 20 euro per kalender jaar lid te worden van de KBO Beek.Voor alle info: Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek. 024 3226377.”