Afbeelding
Foto:

Tweeluik over het klimaat

in verleden en toekomst

MALDEN - In Bibliotheek Malden geeft bioloog Han Blok twee lezingen over de ontwikkeling van het klimaat. Hoe is ons klimaat sinds het ontstaan van de aarde veranderd en wat staat ons nog te wachten? De eerste lezing vindt plaats op 18 oktober, de tweede op 1 november.

Sinds het ontstaan van de aarde ruim viermiljard jaar geleden is ons klimaat constant aan het veranderen. Bioloog Han Blok vertelt op adembenemende wijze over verschuivende continenten, zonnevlekken, vulkanen, zeestromingen en smeltende ijskappen. Ook gaat hij in op de rol van de mens bij de beïnvloeding van het klimaat. De lezingen op 18 oktober en 1 november duren van 20.00 tot 21.30 uur.

Universiteit van Malden

Dit tweeluik maakt deel uit van de reeks ‘Universiteit van Malden’, gegeven door regionale experts. Een mooie gelegenheid om andere mensen te ontmoeten en je te verdiepen in verrassende thema’s. Bibliotheekleden en studenten betalen voor de lezingen vier euro voor een kaartje, overige bezoekers vijf euro. Koop vooraf een kaartje in Bibliotheek Malden of via www.obgz.nl/agenda. Hier is ook het hele programma van de Bibliotheek Gelderland Zuid te vinden.

Voor deze activiteit heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Bij de ingang wordt jouw QR-code in de CoronaCheck-app op je telefoon of vanaf je papieren bewijs gescand. Neem ook je identiteitsbewijs mee. Hulp nodig bij het aanvragen van een coronatoegangsbewijs? Bezoek het Informatiepunt Digitale Overheid op donderdagen van 13.00 tot 15.00 uur in Bibliotheek Malden of bel de CoronaCheck helpdesk via 0800 1421 (gratis).