Schuttersgenootschap OEV

deelnemer Rabo ClubSupport

MILLINGEN - Ook dit jaar heeft 'De Dreuge'-schutterij van Millingen aan de Rijn zich aangemeld voor de vereniging ondersteunende actie van de Rabobank.  Een mooie manier om wat geld voor de vereniging te verdienen.

"Afgelopen jaar hebben wij met jullie stemmen geld ontvangen waarvan een nieuw professioneel koffiezetapparaat is aangeschaft. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel."

In 2022 viert de Kring Rijk van Nijmegen hun 75-jarig bestaan. OEV is de gastheer tijdens de festiviteiten op zaterdag 28 mei. Aansluitend wordt op zondag het Kringconcours Rijk van Nijmegen de Betuwe georganiseerd.

"Tijdens het Kringconcours willen wij ons niet alleen organisatorisch en sportief van onze beste kant laten zien, maar moet ook iedereen zijn voorzien een net uniform. In verband met de uitbreiding van ons korps met nieuwe marketentsters, bielemannen en jeugdleden gaan we investeren in nieuwe uniformen en attributen.

Dit jaar vragen wij hiervoor jullie stem. Leden van de Rabobank kunnen tussen 4 en 25 oktober hun stemmen uitbrengen op de deelnemende clubs. Je vindt OEV onder de categorie Cultuur en roepnaam 'De Dreuge'. Je ontvangt als lid van de Rabobank een persoonlijke uitnodiging. Het enige wat je hoeft te doen is om één of twee stemmen aan ons te geven. Heb je hulp nodig neem gerust contact met ons op.

Zie je onze geüniformeerde leden volgend jaar door het dorp lopen, dan kun je met enige trots zien waar voor je hebt gestemd!"