Prinsenbal in Boemelgat

MILLINGEN - Het is bijna zover de aftrap van het carnavalsseizoen staat voor de deur. De 11de van de 11de komt eraan. De Deurdouwers zijn alweer begonnen met de bouw van de carnavalswagens. Maar ook met de drie dolle dagen op touw te zetten, kortom een periode van nieuwe mooie feesten.

Om goed van start te gaan organiseert carnavalsvereniging De Deurdouwers op 13 november het Prinsenbal. De zaal van Hotel Millings Centrum is om 18.30 uur open. De start van de avond is om 19.11 uur. Het programma is nieuw, dynamisch, maar wel herkenbaar, gezellig en vertrouwd.

"Dit wil je niet missen, zang, dans en... de bekendmaking van de nieuwe prins(es) van Boemelgat. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Noteer dan 13 november vast in je agenda of zet hem in je smartphone. Kom gewoon weer eens een avondje stappen, dansen, hosse, pruve en genieten bij en met De Deurdouwers. Aan het eind van het programma barst het feestgedruis echt los met het liveoptreden van 'feest X-press'."

De voorverkoop voor de pronkzitting is op zondag 7 november van 11.00 tot 12.30 uur in Hotel Millings Centrum. Let op! Leden hebben gratis toegang, maar moeten wel in bezit zijn van een entreekaartje, deze zijn gratis af te halen vanaf 11.00 tot 11.30 uur. Dit in verband met de coronamaatregels. Niet-leden kunnen vanaf 11.30 tot 12.30 uur een kaartje kopen tegen 5,00 euro. Meer informatie staat op, www.deurdouwers.net. Een geldig toegangsbewijs, QR-code en legitiematiebewijs. zijn vereist.