Moestuin. (foto: Natuurmonumenten)
Moestuin. (foto: Natuurmonumenten) Foto: Natuurmonumenten

Groepscoördinator groenten en fruit

op Landgoed Mookerheide

MOLENHOEK - Vind je het leuk om je in de natuur te werken? Steek jij graag je handen uit de mouwen? Het liefste buiten? Heb je kennis van groenten en fruit voor de moestuin? Je bent ook een kei in organiseren, regelen, aansturen en enthousiasmeren?

Natuurmonumenten zoekt een natuurliefhebber om mee te helpen in de moestuinen van Jachtslot Mookerheide. Help ons mee in de moestuinen van Landgoed Mookerheide. Je bent welkom om de tuingroep te komen versterken!

Je gaat werken in de moestuinen van Jachtslot Mookerheide. Het hele jaar door zijn hier diverse werkzaamheden om ervoor te zorgen dat de tuinen er voor het publiek er prachtig bij liggen en dat er een mooie oogst is. Als groepscoördinator ben je verantwoordelijk voor van het telen van groente en fruit, van zaadje tot vrucht. Daarnaast kun je het werk uitzetten naar de rest van het team. Het gaat hierbij om allerlei tuinwerkzaamheden. Je bent ook hun aanspreekpunt en stuurt ze aan voor en zo nodig tijdens het werk. En zijn er ontwikkelingen binnen Natuurmonumenten of onze natuurgebieden, dan houd je iedereen op de hoogte. Zo zorg je dat alles van a tot z op rolletjes verloopt. Je bent dus een echte spin in het web! Kortom, lekker buiten werken, in een fijn team, in een prachtige omgeving!

"Heb je affiniteit met het moestuinonderhoud, coördinerend werk en zoek je uitdagend vrijwilligerswerk? Dan is dit jouw kans. Meedoen? Meld je dan aan via rijkvannijmegen@natuurmonumenten.nl onder vermelding van 'vrijwilligerswerk jachtslot'. Bekijk de gehele vacature op: https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/mookerheide/vrijwilligersvacatures."