Afbeelding

Slagerij Hermanussen Overasselt verhuist naar nieuwe winkel

OVERASSELT – Na 68 jaar gaat de slager in Overasselt van de Hoogstraat naar een nieuwe locatie. Slagerij Hermanussen betrekt één van de winkels in het nieuwe gebouw van de Plus supermarkt aan de Lagenhof. Vanaf woensdag 3 november kunnen de klanten terecht in een totaal nieuwe en grote winkel, die voldoet aan de allerhoogste eisen van vandaag.

In het nieuwe pand krijgt Slagerij Hermanussen de beschikking over een grotere ruimte, zodat het assortiment verder uitgebreid kan worden. De ambachtelijke slager zal op huidige adres de productie voortzetten. Hier worden de producten gemaakt in eigen worstenmakerij voor de slagerijen in Overasselt en Beuningen én het cateringbedrijf, dat op de Hoogstraat blijft.

Slagerij Hermanussen staat bekend om de vele bekroonde producten. Vers vlees, verse vleeswaren, de maaltijden en vele lekkernijen verlaten hun winkels. Trots zijn William en Irma op het behalen van al die titels en met name die van het Nederlands Kampioenschap Spareribs in 2014 en 2019.

Tot en met zaterdag 30 oktober kunnen de klanten in de winkel aan de Hoogstraat 17 in Overasselt hun aankopen doen. Vanaf woensdag 3 november in de nieuwe zaak aan de Lagenhof. “We zijn er nog beter bereikbaar en parkeren kan er op een groot terrein. De opening gaat gepaard met feestelijke acties!”

Slagerij Hermanussen, Hoogstraat 17, Overasselt; 024 6221329.