Natuurgebied De Gebrande Kamp, onderdeel Historiewandeling 31 okt. 2021. (foto: Theo van Brunschot)
Natuurgebied De Gebrande Kamp, onderdeel Historiewandeling 31 okt. 2021. (foto: Theo van Brunschot)

‘Wandelen met Verhalen’: historiewandeling

Algemeen

PLASMOLEN - Op zondag 31 oktober vindt de laatste wandeling  ’Wandelen met Verhalen’ van 2021 in de omgeving van Plasmolen en Middelaar plaats. Iedere laatste zondag van de maand, van mei tot november wandel je van 11.00 tot ongeveer 13.30 uur met een gids door deze mooie streek. 

De wandeling van zondag 31 oktober gaat vooral door de directe omgeving van Middelaar. Deze keer wordt het een historiewandeling. We gaan op zoek naar de reden waarom ooit, lang geleden, de eerste mensen zich in onze streken vestigden in dit indrukwekkende landschap.
“Wil je meer weten over de boeiende geschiedenis van deze streek en tegelijkertijd genieten van fantastische vergezichten, wandel dan mee.
De wandeling van ongeveer 7,5 kilometer start bij het VVV-kantoor aan de Witteweg nummer 10 (naast De Pannekoekenbakker) in Plasmolen en kost vier euro per persoon. Deze wandeling gaat ook door de ruige, natte Gebrande Kamp, dus goede schoenen aan! Aanmelden bij Theo van Brunschot, mobiel 06 20177917 of t_vanbrunschot@hotmail.com.”