28 oktober t/m 3 november

HUIDIGE STERRENBEELD IS SCHORPIOEN. De schorpioen zoekt het qua werk ook altijd in de diepte. Dat kan een beroep geven van putjesschepper tot en met werk op een olieplatform. Maar ook research ligt de schorpioen. Van politierecherchewerk tot en met onderzoeker/analist in een laboratorium. Ze hebben ook iets met geld. Bij bankwezen of de belastingdienst tref je ze vaak aan!

RAM

van 21 maart t/m 20 april

Tot een het weekend is het redelijk rustig en vredig in jouw bestaan. Maar vanaf aanstaande zaterdag wordt de sfeer een stuk grimmiger. Dingen die je dan meemaakt raken je een stuk dieper maar je hebt wel de neiging om je reactie hierop uit te stellen. Krop emoties niet te lang op!

STIER 

van 21 april t/m 21 mei

Voor het weekend twijfel je tussen gas geven of remmen. Misschien moet je even afwachten want in het weekend wijzen vrienden en kennissen je de goede weg. Rond volgende week woensdag raak jij erg gespannen van het feit dat alles sneller gaat dan jij wenst. Dán is het goed om wél op die rem te trappen.

TWEELINGEN 

van 22 mei t/m 21 juni

Gedurende het komende weekend voel jij je nogal lamgeslagen. Alle energie schiet tekort en je doet er goed aan om vooral veel rust te nemen. Na het weekend zoek je contact met de ander om leuke gesprekken te voeren en ervaringen uit te wisselen. Taboe onderwerpen moet je echter niet uit de weg gaan.

KREEFT 

van 22 juni t/m 22 juli

Vóór het weekend is het emotioneel vallen en opstaan. Je zit min of meer in een achtbaan van positieve en negatieve gevoelens, mede door de rare manier van reageren van de ander. Na het weekend kom je langzaam maar zeker tot rust en kun je rustiger nadenken over wat je te doen staat.

LEEUW 

van 23 juli t/m 22 augustus

In de dagen voor het weekend lijkt het wel alsof iedereen in jouw omgeving gek geworden is. En daardoor raak jij ook min of meer de weg kwijt. In het weekend heb je een aantal verplichtingen, maar die helpen je wel om je eigen weg weer te vinden. Zet je over de weerstand die je voelt heen.

MAAGD 

van 23 augustus t/m 21 september

Gedurende het komende weekend ontstaat er om jou heen veel chaos. En daar kun jij helemaal niet tegen. Doe niets want het is als het ware vechten tegen de bierkaai. Na het weekend is iedere opdracht een soort puzzel. Maar jij kunt dat aan. Met je creativiteit vind je gemakkelijk oplossingen.

WEEGSCHAAL 

van 22 september t/m 22 oktober

Vóór het weekend wil je veel, maar kan er helaas niets. Zeer frustrerend! In het weekend lukt het je wel om een bestaande relatie te verdiepen. Jullie zijn er allebei heel blij mee. Rond volgende week woensdag merk je dat bepaalde vrienden een heel andere weg inslaan dan jij. Dat is óók al frustrerend!

SCHORPIOEN 

van 23 oktober t/m 21 november

Vanaf aanstaande zaterdag ga jij een stuk intenser leven. In eerste instantie vind je dat meer dan prettig. Jij houdt van intens en heftig. Zeker als dat op een positieve manier zich uit in je relaties(s). Maar na het weekend ervaar je vooral de negatieve kant hiervan in je contacten en de heftige communicatie.

BOOGSCHUTTER 

van 22 november t/m 21 december

Vlak voor het weekend heb jij vooral ook voor ‘schoonheid’. De mooie kanten van de ander boeien je dan mateloos. Maar je hebt ook meer interesse in allerlei kunstuitingen. Vlak na het weekend ga jij vooral voor goede gesprekken waarbij jij wel de neiging vertoont om die gesprekken te domineren.

STEENBOK 

van 22 december t/m 19 januari

Rond aanstaande donderdag loop jij helaas kansen mis. Je vist als het ware achter het net. Daar wordt je nogal chagrijnig over. Tijdens het komende weekend loopt het ook al niet zo lekker. Je krijgt wel aandacht van anderen, maar niet de goede. Eventuele kritiek kun je maar moeilijk hebben.

WATERMAN 

van 20 januari t/m 17 februari

Aanstaande donderdag wil jij heel graag dingen samen doen. Maar lang niet iedereen is daarvoor in de stemming. Tijdens het weekend krijg je te maken met iemand die erg bemoeizuchtig en die de baas wil spelen. Na het weekend wil jij vooral met rust gelaten worden. Niemand is welkom!

VISSEN 

van 18 februari t/m 20 maart

Rond donderdag wil iemand wel met jou omgaan, maar tegen welke prijs? Zie er liever vanaf! Tijdens het weekend krijg je maar moeizaam contact met anderen. Wacht liever tot na het weekend. Want dan lopen contacten veel soepeler en kun je gesprekken aanknopen die je later veel zullen opleveren.