Groesbeekse Boys doet goede zaken

Algemeen

BREEDEWEG - Op een goed bezocht sportpark Breedeweg heeft Groesbeekse Boys afgelopen zondag zeer overtuigend van EGS ‘20 gewonnen. Met goed combinatiespel, vloeiende aanvallen en mooie doelpunten werden de gasten met 7-0 naar huis gestuurd. Door de overwinning nestelt Groesbeekse Boys zich stevig aan de kop van de ranglijst.

Al na een halve minuut voetballen was het raak voor de geel-zwarte formatie. Bram de Bruin was eindstation van de eerste aanval en van dichtbij scoorde hij zijn eerste treffer van de middag. Tien minuten later volgde nummer twee. Tussendoor zag Groesbeekse Boys doelman Mike Verriet een EGS aanval op de paal eindigen. Groesbeekse Boys domineerde de wedstrijd daarna volledig. Stan Janssen zorgde met een hard schot van afstand voor 3-0. Rens Hubers was bij een corner succesvol. Op slag van rust scoorde Sander de Bruin vanuit een snelle aanval nummer vijf.

Na vijf minuten voetballen in de tweede helft was het Bram de Bruin die met twee treffers zijn totaal op vier wist te brengen. Groesbeekse Boys nam daarop het gas enigszins terug en EGS ‘20 was niet in staat daarvan te profiteren. Zowel de gasten als Groesbeekse Boys speler Tim Poelen zagen hun pogingen op de lat eindigen waardoor 7-0 als eindstand op het scorebord bleef staan.

Door deze overwinning klimt Groesbeekse Boys naar de derde plaats op de ranglijst. Zondag 7 november gaat het team van trainer Bas Hendriks bij nummer vijf Handel op bezoek. Aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur.