DVSG snakt naar een zege

GROESBEEK - Zondag 31 oktober: Dit weekend speelt DVSG thuis tegen Niftrik. Na twee verloren partijen is het nu zaak om weer eens punten te pakken om boven in de ranglijst mee te kunnen blijven spelen. DVSG begint met één wijzing in de opstelling, Bob Silessen in plaats van Tijs de Jong.  We moeten tot de 27e minuut wachten op de eerste goal van DVSG. Jesse Peters scoort de 1-0.

In de 30e min wordt het 1-1 door een eigen doelpunt. Gelukkig kan Jesse Peters op een diepe bal van Stan Hoevenaars de 2-1 scoren. Nog geen minuut later komt DVSG goed weg met een schot van Niftrik in het zijnet van het doel. Gelukkig is het vandaag de dag van Jesse Peters. Niek Derksen neemt een vrije trap en als de keeper de bal loslaat scoort Jesse de 3-1. Jesse maakt zijn hattrick en zet DVSG op een goede uitgangspositie.

Na rust gaat het spel op en neer. DVSG heeft minder grip op de wedstrijd dan in de eerste helft. Niftrik laat zien dat ze met een paar passes ook voor het doel van DVSG kunnen komen. Maar de wedstrijd wordt in de 63e minuut echt in het slot gegooid. Jesse Peters behoudt het overzicht en speelt  de bal breed naar Sem Kamps, die meteen met links schiet en de 4-1 scoort.
Enkele minuten later kan Aaron Rubens zijn eigen doelpunt rechtzetten door de 5-1 te scoren. Tim Nillessen scoort met een kopballetje over de keeper de 6-1.

Daarna is het aan de spelers op de reservebank om te laten zien wat zij waard zijn. De wissels laten goed spel zien, maar weten ondanks de gecreëerde kansen de scoren niet hoger op te laten lopen. DVSG heeft goede zaken gedaan voor de ranglijst en kan mogelijk volgende week tegen WVW uit nog verder naar de koppositie oprukken!