De Horst 1 sluit eerste helft buitencompetitie verliezend af

GROESBEEK - Zondag 31 oktober speelde De Horst de laatste buitenwedstrijd van het jaar tegen Noviomagum 1.  Helaas wist de tegenpartij al snel twee doelpunten te maken waardoor de dames van de Horst op een achterstand van 0-2 kwamen te staan.

Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen we steeds beter in het spel waardoor we door 2 mooie doelpunten van Tessa terug kwamen naar een stand van 2-2. Door nog een mooi afstandsschot van Ester vlak voor rust wisten we de stand naar 3-2 te brengen. In de rust kregen de dames van de Horst een peptalk van de coaches. Hierdoor gingen de dames van de Horst fel van start aan het begin van de tweede helft. Door een strafworp van Dianne wisten ze al snel de voorsprong uit te breiden naar 4-2.
Helaas scoorde Noviomagum 1 snel zes doelpunten waardoor we achter kwamen te staan met een stand van 4-8. De Horst wist hier niet meer op te reageren waardoor de eindstand 5-9 werd. Doelpunten: 2x Tessa Theunissen, 1x Janiek van Kesteren, 1x Dianne van Kesteren, 1x Ester Wijers.