Parterre in Groesbeek gaat verder

GROESBEEK - Parterre is eenvoudig van opzet. Na een korte inleiding bij het thema worden verhalen, gedachten en vragen gedeeld. En ter afsluiting is er ontmoeting en nagesprek met een hapje en drankje.

Er valt veel te ontdekken aan wat we van elkaar kunnen horen en met elkaar kunnen delen op de begane grond. Dan staan we op ooghoogte, zijn we gelijkwaardig. In die ontmoeting, waar hoog en laag er niet toe doen, bereiken we ook diepgang. We geven en ontvangen er rijke ervaring en aandacht.

Thema: Eén plaatje vertelt het héle verhaal... Veel van wat we ervaren en herinneren, delen we ook met mensen om ons heen. Maar daarnaast heb je ook eigen herinneringen die bij jouw leven horen. En soms is er daarvan één die steeds weer kleur geeft aan wat je nu ervaart en doet. Het mooie daarvan is, dat het jou tot een eigen persoon maakt. 

Ieder is welkom. Het is prettig voor de organisatie als je je tevoren aanmeldt, maar spontaan komen en/of iemand meenemen is ook prima. Op 14 november van 16.00 tot 18.00 uur  in Kerk PKN in Groesbeek, Kerkstraat 18.
Info: nikoraaphorst@t-mobilethuis.nl.