Beeld uit de viering van 31 oktober. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de viering van 31 oktober. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Kerkdiensten en activiteiten rondom de protestantse Joriskerk in Heumen

HEUMEN - "U bent iedere zondagmorgen welkom in de protestantse Joriskerk van Heumen. We informeren u graag over de zondagse vieringen en activiteiten door de week. In het gebouw hanteren we weer een gewone opstelling waarbij wel gepaste afstand bewaren. De vieringen beginnen om 10.00 uur. Deze zijn ook online te volgen via pknheumen.nl."

"Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde."

Zondag 7 november
Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. De collecten zijn voor de Rudolph Stichting en de Diaconie. Er is kindernevendienst vanaf 9.45 uur in De Terp (tegenover de kerk). Alle kinderen zijn van harte welkom!

Zondag 14 november
Voorganger is ds. D.F. Blom uit Cuijk. De collecten zijn voor Harmonergy Mozambique en de Diaconie.

Agenda
Diverse activiteiten naast de kerkdiensten kunnen gelukkig weer doorgaan. Zo is er op 10 november (20.00 uur) een winterwerkavond met als thema: De (moeizame) integratie van moslimmigranten; nadenken over mogelijke oorzaken. Spreker is dr. Martijn de Koning. Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst via oecumenisch.winterwerk@gmail.com. Deelname is gratis, we vragen om een vrijwillige bijdrage in de kosten. Meer informatie: www.pknheumen.nl.

Collecte
"U kunt uw gift ook overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel."

Contact en voorbeden
"U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl