Van 4 t/m 10 november

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS SCHORPIOEN. Op sociaal vlak is de schorpioen nogal terughoudend. Ze kijken altijd eerst de kat uit de boom. Als ze eenmaal iemand écht vertrouwen, dan is dat ook voor lange tijd. Ze hebben er een hekel aan als er achter hun rug over hen gepraat wordt (privacy!). In intieme relaties zijn ze zeer trouw maar ook achterdochtig. Als ze zich verraden voelen is dat de doodsteek voor een relatie.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Gedurende het komende weekend heb jij niet zoveel puf. Probeer die dagen vrij te houden zodat je de accu op kunt laden. Rond volgende week woensdag zoek je vooral contact met anderen. Je hebt veel te vertellen en je bent benieuw naar hun verhalen. Als de ander stug is, zul jij het ijs moeten breken.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vanaf 5 november ben jij vooral heel zakelijk bezig. Er komt een goede tijd aan om te investeren in je maatschappelijke carrière. En je bent heel erg gericht op concrete resultaten. Maar tijdens het weekend is het vooral even tijd voor ontspanning en leuke gezelschap. Lekker uitgaan en chillen!

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vanaf aanstaande vrijdag ben jij ineens een stuk serieuzer in je contact met anderen. Tijdens gesprekken stel jij precies de juiste vragen en neem je geen genoegen met oppervlakkige antwoorden. Rond volgende week dinsdag heb je het heel druk en ben je ook snel geïrriteerd.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
De nieuwe maan op donderdag 4 november maakt jou zeer actief en energiek. Een uitstekende dag om aan nieuwe zaken te beginnen. Na een rustig weekend ben jij op maandag vooral betrokken op diegenen die dichtbij je staan. Maar hen echt bereiken is na maandag een zeer heikele kwestie!

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Komende donderdag heb jij het gevoel dat je de wereld aankunt. Daarbij ga je niets en niemand uit de weg. Pas op dat je je kracht en macht niet overschat. Rond vrijdag merk je dat jouw belangen en die van de groep nogal uit elkaar liggen. Pas op dat je niet al te egoïstisch en egocentrisch te werk gaat.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Tot en met aanstaande donderdag kabbelde het leven min of meer voort, maar vanaf vrijdag ziet alles er ineens een stuk complexer uit. De problemen die je op moet lossen zien een stuk ingewikkelder en op het vlak van sociale relaties moet je ook meer je best doen om zaken glad te strijken.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vanaf vrijdag 5 november moet je op relationeel vlak het uiterste van jezelf vergen. Maar je neemt je dan ook voor om niet te gaan voor simpele oplossingen als er relationeel wat mis gaat. In het komende weekend komt het er vooral op aan om te blijven praten. Op maandag toon je jouw emoties!

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vanaf komende vrijdag ben jij een stuk toegankelijker dan anders. Je praat in ieder geval gemakkelijker over je eigen emoties en je stelt de ander precies de juiste vragen. Rond volgende week woensdag zie je overal apen en beren op de weg. Het is beter als je dat wat meer relativeert.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Je hebt de komende dagen een open agenda. Dat betekent weinig tot geen afspraken al helemaal geen verplichtingen. Dat geeft je de vrijheid om te doen wat jij wilt. Vul die ruimte in met de onderwerpen die je al een tijd interessant vindt. En zoek diegenen op die jouw leven verrijken.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vanaf vrijdag 5 november gaat de lieftallige planeet Venus jou voordeel geven. Dat betekent dat je in de omgang een stuk liever en zelfs vredelievender bent. En het geeft je op materieel vlak kleine voordeeltjes die niet te versmaden zijn. Op woensdag moet je je best doen om een oplopende ruzie te sussen.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Rond aanstaande vrijdag loop je tegen mensen aan die denken jouw leven te kunnen bestieren. Aan dat soort dominante mensen heb jij een uitgesproken hekel. Waar bemoeien ze zich mee! Volgende week woensdag heb je de neiging om je fel te reageren op de ander. Hou je een beetje in, waterman!

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
De komende dagen lijkt het wel alsof je in een auto rijdt met vierkante wielen! In het weekend lijkt het wel alsof iedereen ruzie met je zoekt, terwijl je zo’n aardig mens bent. Rond volgende week dinsdag zijn de misverstanden niet van de lucht. Wat je ook zegt, het wordt steeds verkeerd begrepen.