Van links naar rechts: Thea van de Poll, Karin Gerrits en Twan de Bruin. (foto: Ronald Spierings)
Van links naar rechts: Thea van de Poll, Karin Gerrits en Twan de Bruin. (foto: Ronald Spierings) Foto: Ronald Spierings

Jubilarissen ehbo-vereniging

Groesbeek gehuldigd

GROESBEEK - Twintig oktober 2021 was het dan eindelijk zo ver en kon de algemene ledenvergadering van de ehbo-vereniging Groesbeek plaats vinden. Deze vergadering werd gelijk aangegrepen om een aantal jubilarissen van onze vereniging te huldigen. Dit waren Thea van de Poll, Karin Gerrits-de Bruin beide 25 jaar lid en Twan de Bruin 40 jaar lid.  

Vice-voorzitter Saskia Peters sprak enkele woorden met herinnering aan het verleden en overhandigde hen allen een mooie bos bloemen. De volgende dag heeft ook Theo Peters een bos bloemen mogen ontvangen in verband met zijn 42-jarig lidmaatschap en vele verdiensten voor de vereniging. Een vereniging die na ruim 75 jaar nog altijd ten dienste staat van de gemeenschap. Zo zijn recent veel van onze leden actief geweest op de corona-priklocatie in Malden en hebben zij menig compliment mogen ontvangen voor de door hen verleende zorg. 

In deze roerige tijden is de vereniging dringend op zoek naar capabele medebestuurders met name op het financiƫle en zakelijk vlak. Een ehbo-diploma is niet nodig. Aan eenieder die het belang van het voortbestaan van de ehbo-vereniging Groesbeek inziet en de vereniging hierbij kan helpen, het verzoek om contact met ons op te nemen. Want juist in deze tijd waar hart en vaatziekten veel voorkomend zijn en ongelukken en verwondingen nog steeds bestaan, is kennis van reanimatie en ehbo meer dan ooit van levensbelang. "Deze kennis willen we graag blijven uitdragen aan de Groesbeekse bevolking! Wij hopen dat u ons helpt dat mogelijk te blijven maken", aldus het bestuur ehbo-vereniging Groesbeek.

Theo Peters. (foto: Karen Coopmans)