Van 18 t/m 24 november

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS SCHORPIOEN en BOOGSCHUTTER. Mensen die in deze periode geboren zijn hebben twee verschillende gezichten. Aan de ene kant zijn ze erg gesloten en op zichzelf. Aan de andere kant soms extreem open en sociaal. Ze kijken in ieder geval altijd verder dan hun neus lang is. En ze hebben over van alles en nog wat een uitgesproken mening. Ze willen graag hun horizon verbreiden.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Tot het komende weekend ben jij heel uitgesproken bezig. Je steekt je mening niet onder stoelen of banken maar je loopt wel het risico dat je van vooroordelen uitgaat. Voor je het weet heb je daardoor een conflict. Na het weekend ben je rustiger en relaxed. Je maakt veel minder vijanden!

STIER van 21 april t/m 21 mei
Voor een conservatief iemand als jij heb je rond vrijdag ineens hele nieuwerwetse ideeën en kijk je vaker naar wat er in de toekomst mogelijk is. Soms ben je wat nerveus en baal je ervan dat je nergens rust kunt vinden. Na het weekend ga je op onderzoek en ontdek je dingen waar je geen weet van had.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Rond aanstaande donderdag ben jij heel ontspannen en maak jij je werkelijk nergens druk over. Tijdens het komende weekend heb je de neiging om teveel woorden te gebruiken terwijl je diep van binnen precies weet hoe je iets compact kunt zeggen. Vanaf woensdag zoek jij het avontuur op!

KREEFT van 22 juni t/m 22 juli
De volle maan vlak voor het komende weekend brengt nieuwe dingen in je leven. Aan de ene kant is dat de frisse wind die je nodig hebt. Aan de andere kant beangstigt dat je ook want je houdt graag alles bij het oude. Ga, als het even kan, toch de uitdaging van het nieuwe aan. Het zal je veel goeds opleveren.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Tijdens de dagen vóór het weekend doe je de dingen het liefst volgens het boekje. Dan kun jij je nergens een buil aan vallen. Maar je merkt tegelijkertijd dat de mensen om je heen meer durf van je verwachten. Vanaf maandag voel jij je sterk genoeg om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vlak voor het komende weekend ben je ineens een stuk zorgelozer dan normaal. Je geniet van je vermogen om je te ontspannen. In het weekend wacht je een pittig gesprek. Draai niet om de hete brei heen en geef je ongezouten mening! Vanaf woensdag krijg je zicht op nieuwe toekomstmogelijkheden.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vlak voor en in het weekend geniet jij van het groepsleven. Je koestert deze door jou zelf gekozen mensen en je houdt van de diversiteit in deze groepen. Maar ergens wringt er wel wat. En dat is het feit dat er momenteel weinig aandacht is voor jou. En dat terwijl jij toch echt een heleboel te bieden hebt.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Rond aanstaande donderdag ben jij helemaal in vorm! Je bent bezig met precies die dingen die jou boeien en je boekt op alle fronten veel vooruitgang. Rond zondag ben jij heel communicatief en open. Je praat zelfs over zaken die je anders zou verzwijgen omdat je ze té privé vindt.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
In het komende weekend praat jij weer als Brugman. De woordenvloed overvalt de ander nogal waardoor die meteen mond vol tanden staat. Is dat jouw bedoeling? Vanaf maandag begint de boogschuttertijd weer en dan voel jij je als een vis in het water. Jouw levensfilosofie komt goed uit de verf.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vlak voor het weekend boek jij een aantal mooie successen. De mensen om je heen kijken daardoor tegen jou op. En je geniet van de aandacht maar vooral van de waardering die je oogst. Rond maandag heb je de neiging om je veel te zakelijk uit te drukken. Daardoor komt de boodschap niet over.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op donderdag en vrijdag ben jij uitermate hartelijk en lief voor je medemens. Je beloont als het ware de ander voor zijn positieve gedrag. En je maakt op die manier nieuwe vrienden. Na het weekend weet je ingewikkelde zaken heel duidelijk uit te leggen. Je bent de koning van Jip & Janneke-taal.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Rond aanstaande donderdag ben jij een meester op taalgebied. Je drukt je heel helder uit en je kunt gevoelens, ook die van de ander, heel goed onder woorden te brengen. Vertrouw je gedachten aan het papier. Op zondag ben je dit vermogen helaas kwijt. Je draait veel te veel om de hete brei heen.