Dit jaar geen Kerst-Inn in De Wieken

MOLENHOEK - "Met pijn in ons hart heeft de organisatie Kerst-Inn Molenhoek besloten om de Kerst-Inn zowel binnen in De Wieken als buiten in het winkelcentrum, niet door te laten gaan.

"De reden zal duidelijk zijn. De fors stijgende coronabesmettingen en de grote onzekerheid over de ontwikkeling daarvan en de door de overheid te nemen maatregelen de komende periode, maken het voor ons niet mogelijk om een Kerst-Inn te organiseren zoals een ieder dat van ons gewend is.

De Kerst-Inn is bedoeld om gezellig samen te kunnen zijn, diversen kramen te bezoeken en te genieten van leuke optredens, maar in de huidige omstandigheden is dit niet mogelijk. Onze trouwe kraamhouders, sponsoren en bezoekers hopen wij op onze volgende Kerst-Inn op 10 december 2022, op welbekende wijze in een gezellige lerstsfeer, weer allemaal te mogen ontvangen. Houdt u onze website en facebook in de gaten voor actuele informatie en om te genieten van mooie beelden van voorgaande jaren. Wij wensen u allen fijne kerstdagen en heel veel gezondheid toe. Tot in december 2022!"