Vrouwenkoor Les Etoiles. (foto: Anja Kwakkestein)
Vrouwenkoor Les Etoiles. (foto: Anja Kwakkestein) Foto: Anja Kwakkestein

Concert Vrouwenkoor Les Étoiles:

How can we keep from singing!

BERG EN DAL - Ons konden ze niet laten stoppen met zingen! Achter ons liggen twee bewogen jaren. De wereld zoals we deze kenden veranderde plotseling… geen live contact, niet meer naar het werk, en belangrijk voor ons: niet meer zij aan zij samen zingen.

"Het was erg moeilijk en wennen in het begin, maar daar lieten we ons niet door kisten. We nodigen iedereen van harte uit bij onze concerten op zaterdag 27 november en zondag 28 november in de kerk van Berg en Dal. Het wordt een feestelijk samenzijn waarin we jullie graag meenemen in ons repertoire door de jaren heen. 

Vorig jaar bestonden we namelijk 20 jaar. Toen konden we dat niet met jullie vieren en dus halen we het nu dubbel en dwars in. Er staat voor ieder wat wils in het programma: van klassiek tot wereldmuziek tot modern. Dit alles doen we onder de bezielende leiding van onze dirigent Anja Kwakkestein. Linda Bouman begeleidt ons op de piano en René Wolf op het orgel. 

We hopen jullie te ontmoeten in november om samen te vieren dat we weer samen zijn. De zangeressen van Les Étoiles staan te popelen om voor jullie te zingen. Want wat er ook gebeurt, wij stoppen niet met zingen! Zaterdag 27 november 20.00 uur. Zondag 28 november 15.00 uur."

Locatie: OLV van het Heilig Hart-Kerk Oude Kleefsebaan 123 a, 6572 AK Berg en Dal Tickets: online te bestellen zaterdagavond: https://www.ticketkantoor.nl/shop/HOW; zondagmiddag: https://www.ticketkantoor.nl/shop/HOW2. Kosten: 15 euro en kinderen tot en met 12 jaar gratis.