Leonardo da Vinci-lezing

MOLENHOEK - Dinsdag 7 december om 20.00 uur verzorgt de stichting Culturele Activiteiten Molenhoek (CAM) in het gemeenschapshuis De Wieken, Esdoornlaan 5 in Molenhoek een lezing over 'Leonardo da Vinci, zijn leven en zijn werk'.

Leonardo da Vinci (1542-1519) was een 'alleskunner': architect, filosoof, natuurkundige, scheikundige, anatomist, beeldhouwer, schrijver en schilder uit de Florentijnse Republiek tijdens de Italiaanse renaissance. Wereldberoemde schilderwerken zijn onder andere de Mona Lisa, nu in het Louvre in Parijs en Het Laatste Avondmaal, de muurschildering in het Santa Maria delle Grazie in Milaan.

Spreekster deze avond is Walda Bosman. Zij is kunsthistoricus en oprichtster van Walda’s Kunsthistorische Educatie & Reizen. Al 25 jaar verzorgt zij met veel succes en enthousiasme lezingen, geeft zij cursussen kunstgeschiedenis en begeleidt zij reizen. De entree bedraagt inclusief een kop koffie of thee zes euro, voor Vrienden van CAM drie euro. Zoals voorgeschreven is toegang alleen mogelijk op vertoon van uw QR-code. Deze avond gaat alleen door als de horecaregels het toelaten.