Afbeelding
Foto:

Sportief de winter in bij tennisvereniging Groesbeek

GROESBEEK - Wegens succes van afgelopen jaar, is er ook dit jaar weer een winterchallenge bij tennisvereniging Groesbeek.

"Wilt u kennismaken met de tennissport zonder dat u gelijk vastzit aan een jaarabonnement? Kies dan voor een winter challenge lidmaatschap van tennisvereniging Groesbeek. Zolang er geen sneeuw op de banen ligt en het niet dooit, zijn de banen dagelijks bespeelbaar van 9.00 tot 23.00 uur."

Er valt te kiezen uit drie mogelijkheden: 4 maanden (1 dec-31 maart) voor 45; 3 maanden (1 dec-28 feb) voor 32,50; en 3 maanden (1 jan-31 maart) voor 32,50 euro. De contributie wordt op de ingangsdatum geïncasseerd. Er zijn geen inschrijfkosten aan het winterlidmaatschap verbonden.

Na de deze periode stopt het winterlidmaatschap automatisch, tenzij wordt aangeven dat men dit wilt omzetten naar een jaarkaart. Dit kan men doorgeven aan de ledenadministratie: ledenadministratie@tvgroesbeek.nl. Aanmelden kan via het inschrijfformulier, dit kan worden gedownload via: www.tvgroesbeek.nl. Het volledig ingevulde formulier inleveren met een recente pasfoto. Dit kan bij Stef van Rijn (Burg. Ottenhofstraat 19) of per mail: ledenadministratie@tvgroesbeek.nl. De pasfoto bij voorkeur digitaal aanleveren per mail: ledenadministratie@tvgroesbeek.nl.