Producten voor Voedselbank. (foto: Parochie Groesbeek)
Producten voor Voedselbank. (foto: Parochie Groesbeek) Foto: Parochie Groesbeek

Nieuws uit parochie Groesbeek

GROESBEEK - Producten afgeven voor Voedselbank. Tijdens de Advent en met de Kerstdagen kunnen er producten voor de Voedselbank afgeleverd worden in de kerken van de parochie. Het gaat dan om houdbare producten, zoals voedsel in potten en blikken, pasta, koffie en thee.

De Cosmas en Damianuskerk is elke ochtend open van 9.30 tot 12.00 uur, en op zondag voor en na de vieringen. De producten kunnen in een mand achterin de kerk gelegd worden. In Breedeweg kunnen de spullen achterin de kerk door het hek geschoven worden bij de Mariakapel. De Mariakapel is elke dag van 9.00 tot 17.00 uur geopend.

Vormsel
Op 6 november zijn er acht jongeren gevormd door mgr. Lamers. Het was een sfeervolle viering. Helaas konden drie vormelingen er niet bij zijn omdat ze in quarantaine moesten. Zij worden gevormd tijdens de vormseldankviering op zondag 16 januari in de Cosmas en Damianuskerk.

Betalen met de mobiele telefoon
In de Cosmas en Damianuskerk en in de St. Antoniuskerk kan de bijdrage aan de collecte nu ook met de Givt-app gedaan worden. Tevens kunnen de kaarsen in de kapellen van de kerk via de Givt-app betaald worden. Het betalen met contant geld blijft in beide gevallen gewoon mogelijk. Voor meer informatie: www.parochiegroesbeek.nl.