Afbeelding

Philip Kroonenberg en Marieke van Ruitenbeek

Concert in De M'ooije Waard

MILLINGEN - Op zondagmiddag 19 december een dubbele Real Roots Café Live-sessie in Grand Café De M’ooije Waard, aan de Sint Willibrordstraat 20 in Millingen aan de Rijn.

De Americana-veteraan Philip Kroonenberg kennen de meesten wel van de band Personnel, die hij oprichtte met collega singer-songwriter Ad Vanderveen. 25 jaar geleden besloot Kroonenberg voor een solocarrière. Deze sessie doet hij samen bassist Aad van Pijlen (Livin’ Blues, Jules Deelder, Herman Brood). Corona-tijd bracht hun samen en het resultaat, een unieke eigentijdse Tony Joe White, Ry Cooder en J.J. Cale melange, willen ze graag met u delen.

Muzieklerares, dirigent en singer-songwriter Marieke van Ruitenbeek (28) lijkt ook hard op weg landelijke door te breken. Op een luisterpodium, zoals deze, mag ze dan ook zeker niet ontbreken. Ze laat zich deze middag begeleiden door Collin Hoeve, die onlangs zijn nieuwe cd I've Got Time uitbracht en ook Ruitenbeek's recente single 'Alleen voor jou' produceerde. De laagdrempelige poëzie, creatieve muziek en openhartig vertellingen zal u niet alleen boeien deze middag maar ook raken.

De entree voor deze Real Roots Café Live sessie bedraagt maar 15,00 euro. De coronaregels zijn van toepassing. Reserveren kan via de Real Roots Cafe webshop (www.realrootscafe.com/webshop).