Centrummanager Millingen Roland Gesthuizen neemt de cheque in ontvangst. (foto: Gemeente Berg en Dal)
Centrummanager Millingen Roland Gesthuizen neemt de cheque in ontvangst. (foto: Gemeente Berg en Dal) Foto: Gemeente Berg en Dal

Centrummanagers in het zonnetje gezet

BERG EN DAL - Het was maandag de Dag van de Ondernemer. Daarom zijn centrummanagers Freek Stevens uit Groesbeek en Roland Gesthuizen uit Millingen in het zonnetje gezet. Zij ontvingen bloemen en beiden een cheque van 4.000 euro om hun centrum te versterken. 

De gemeente waardeert de inzet van de verenigingen BIZ Groesbeek Centrum en BIZ Millingen Centrum. Deze verenigingen van centrumondernemers zetten zich in om de aantrekkingskracht van de centra te vergroten. 

In Millingen is lokaal inkopen bijvoorbeeld gestimuleerd met een spandoek bij het Kulturhus. Daarnaast straalt het centrum door de vele en diverse bloembakken. In Groesbeek was de organisatie van de Mega Fashion Outlet een groot succes. Door dit initiatief hebben de winkels uit de kledingbranche nog een deel van hun wintercollectie kunnen slijten in het voorjaar. Ondernemers verdienen respect voor hun inzet. 

Centrummanager Freek Stevens Groesbeek neemt de cheque in ontvangst. (foto: Gemeente Berg en Dal)