Afbeelding
Foto:

Dank voor geweldige Sint-intocht!

GROESBEEK – Stichting Sinterklaascomité Groesbeek bedankt allen die ervoor geworgd hebben dat de Sinterklaas-intocht bij De Kringloop een groot succes is geworden. Dankzij de geweldige steun van een groot aantal sponsoren en niet te vergeten de velen vrijwilligers is dit allemaal mogelijk gemaakt. 

Met name de Pietengroep uit Putten en niet te vergeten de beveiliging (Nijmegen Rechtsaf), helaas is dat nodig vandaag de dag. Zonder allen was er geen intocht van Sinterklaas in Groesbeek geweest, maar gelukkig dragen zij voor de kinderen een Sinterklaas-intocht een warm hart toe. 

De sponsoren kinderdagverblijf Kabouterhoeve, Walter Mandjes Bloembollen, Nikkelen Electrotechniek BV, Begrafenisonderneming J.Jacobs, Rikken Aan - en Verbouw en Timmerwerken, Rikjo & Ebbers Verzekeringen, Automobielbedrijf Müskens, Wennekers Wonen, DHD Drukkerij, Kuijpers Tentenverhuur, Hans Kuijpers Podium verhuur, Dance Centre E-Linepro, Kringloop Sint-Michael en medewerkers. En ook de Ehbo, Theo van Blitz, MPK Evenementen en wethouder Irma van de Scheur is de organisatie veel dank verschuldigd.