Spirituele visie en bredere kijk op zaken. (foto: Joop Verstraaten)
Spirituele visie en bredere kijk op zaken. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Boek van Joop Vogel:
‘Een Spirituele Visie, een bredere kijk op zaken'

BREEDEWEG - In deze tijd van omschakeling naar het Waterman Tijdperk ervaren veel mensen onrust en angst door de hoeveelheid van gebeurtenissen in de wereld. Deze onrust en angst voeden de energie om ons heen. 

Toch laten andere gebeurtenissen ook een positieve ontwikkeling zien. Het is maar net waar je naar kijkt. Een ontwikkeling die al veel langer dan 130 jaar geleden is ingezet. Wij hebben daar zelf ook een groot aandeel in. Onze eigen energie draagt er ook toe bij.

De laatste 130 jaar zijn onze overgrootouders, grootouders, ouders, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen geboren. Dat waren de jaren van afschaffing van slavernij tot en met het virus van vandaag de dag. Met veel ontwikkelingen er tussenin. Daaruit komen wij voort.

De intentie van dit boek is een brug te zijn. Een lijn te laten zien vanuit het verleden naar het heden. Kennis van de historie, weten waar we vandaan komen, waar we naar toe gaan. Ik hoop dat die lijn zichtbaar wordt voor de lezer.

Het boek, geschreven door Joop Vogel uit Groesbeek brengt mogelijk bewustwording en begrip in onze huidige situatie. Vanuit bewustwording kan bezinning ontstaan en vandaar uit innerlijke rust. Handvatten komen uit een persoonlijke visie en ervaringen, een Spirituele Visie welke een bredere kijk op zaken kan geven. 

Verkrijgbaar bij Bruna Groesbeek en via joophmvogel@kpnmail.nl.