Afbeelding
Foto:

SSHB support

in de dure decembermaand...

REGIO - Sinterklaas, kerst, oud en nieuw, niemand wil deze feestdagen ongemerkt voorbij laten gaan. Maar hoe doet u dat als u gewone maanden al moeilijk doorkomt zonder aan het einde rood te staan? SSHB support kan er samen met u over nadenken hoe u toch van de feestdagen kunt genieten zonder in financiële problemen te komen. Wij kunnen helaas geen geld weggeven maar we kunnen wel met u bekijken hoe u uw inkomen en uitgaven in balans kunt houden.

Ook buiten de dure decembermaand kunnen wij u helpen met budgetteren en het op orde houden van uw financiële thuisadministratie. Onze buddy’s kunnen bijvoorbeeld samen met u uw financiële post doornemen. Ze kunnen u helpen om te berekenen wat u nodig heeft voor levensonderhoud en wat u opzij kunt zetten voor onvoorziene uitgaven. Als u dat wilt, kunnen zij u ook helpen met het beantwoorden van brieven en het uitvoeren van betalingen.

Zo weet u precies wat u kunt besteden, voorkomt u dat u rekeningen niet kunt betalen en kunt u zelfs reserves opbouwen! Meer informatie staat op www.sshbsupport.nl onder het kopje ‘Budgetondersteuning’ bovenaan de pagina.