Montessori-leerlingen
uit Groesbeek over de streep

GROESBEEK - Woensdag 20 oktober zijn de jongerenwerkers van Forte Welzijn samen met de leerlingen en docenten van het Montessori College in Groesbeek en Challenge Day Nederland over de streep gegaan. Over De Streep is ook wel bekend van het tv-programma van Arie Boomsma waarin jongeren zichzelf echt laten zien, elkaar leren kennen en meer begrip voor elkaar krijgen. 

Challenge Day Nederland is een stichting die zich inzet voor een wereld waar ieder kind en ieder mens zich gezien en gewaardeerd voelt. Zij hebben dertig jaar ervaring met het organiseren van programma’s voor onder andere scholen, sportclubs, bedrijven en organisaties. De jongerenwerkers van de gemeente Berg en Dal en het Monterssori College in Groesbeek hebben de handen ineen geslagen om deze mooie workshopdag onder leiding van Challenge Day Nederland te organiseren. Het was een geslaagde, intensieve en leerzame dag.

De jongerenwerkers van de gemeente Berg en Dal volgen? Kijk op Instagram: jwbergendal. Meer informatie over Forte Welzijn staat op www.fortewelzijn.nl.