Afbeelding
Foto:

De Berg en Dal-bon, hét lokale geschenk voor onder je kerstboom

BERG EN DAL - Ook dit jaar sla je weer twee vliegen in een klap wanneer de Berg en Dal-bon onder de kerstboom ligt. Verras je vrienden, geliefden en familie met een Berg en Dal bon én steun de lokale horeca tegelijkertijd. 

De Berg en Dal-bon is dé restaurant cadeaukaart van de gemeente en is een leuk geschenk voor iedere smaak! Na de introductie vorig jaar bewees deze lokale kaart zichzelf dan ook direct als het ideale kerstgeschenk. Niet alleen voor particulier maar ook voor het bedrijfsleven is de cadeaukaart de oplossing van alle jaarlijkse kerstpakketten-stress. Maak je medewerkers of collega’s blij met een lunch of diner in een van de leukste lokale restaurants. Altijd goed! 

Van pannenkoeken tot het beste vlees van de grill, en van een uitgebreide lunch tot een heerlijke high tea. Met de Berg en Dal bon kun je alle kanten op. Bij onder andere restaurant De Duivelsberg, eigenweijs, Oortjeshekken, De Wolfsberg, La Vie & Passie en De Thornsche Molen kun je terecht met de cadeaukaart. Maar bekijk zeker de website voor het complete restaurantaanbod. 

Het initiatief van de Berg en Dal-bon ontstond vorig jaar tijdens de lockdown. De horeca heeft een zware periode achter de rug en er lijkt geen einde te komen aan de coronamaatregelen voor deze sector, ook voor de restaurants in de gemeente Berg en Dal. Onze restaurants zijn super belangrijk voor de lokale samenleving en gezelligheid in de gemeente. Daarom verdienen zij support!

Daarnaast is uit eten in de buurt altijd een feestje. Niet alleen omdat je dan gerust een fles wijn of twee kunt openen en te voet of op de fiets naar huis gaat, maar ook omdat je er lokale producten kunt proeven, een gezellig praatje maakt met een bekende en je krijgt er altijd een warm welkom, goede service en persoonlijke aandacht. Kies dit jaar dus voor een Berg en Dal-bon onder je kerstboom.

De cadeaukaart is verkrijgbaar bij Primera Beek, Primera Millingen, Hebbes Huis & Kado, Bruna Groesbeek en online via de website www.bergendalbon.nl.