Beeld uit de viering van 28 november. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de viering van 28 november. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Vieringen en activiteiten rondom Joriskerk in Heumen

HEUMEN - Hieronder het nieuws omtrent de zondagse diensten en de activiteiten rondom de protestantse Joriskerk van Heumen.

De wettelijke anderhalve meter is door de overheid opnieuw ingevoerd en is van toepassing in het kerkgebouw. Hierdoor is de capaciteit enigszins beperkter dan voor heen, en daarom dient u zich aan te melden via scriba@pknheumen.nl. Zie ook de actuele coronamaatregelen op www.pknheumen. De vieringen beginnen om 10.00 uur. Deze zijn ook online te volgen vanaf 9.55 uur via pknheumen.nl, direct vanaf de startpagina.

Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Zondag 5 december
Voorganger op deze Tweede Adventszondag is ds. H.T. Kroesbergen. De collecten zijn voor Stichting Sparrow en de Diaconie.

Zondag 12 december
Voorganger op deze Derde Adventszondag is ds. H.T. Kroesbergen. De collecten zijn voor Stichting Wenchi Hospital Ghana en de Diaconie.

Agenda en collecte
De winterwerkavond van 14 december gaat helaas niet door. Het adventsproject van de kindernevendienst vindt digitaal via een appgroep plaats. De kerstpostactie gaat vooralsnog wel door. Voor actuele informatie: www.pknheumen.nl.

Ook kunt u uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

Contact en voorbeden
U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.