Opslag en uitgiftepunt Groesbeek. (eigen foto)
Opslag en uitgiftepunt Groesbeek. (eigen foto) Foto: eigen foto

Inzamelactie supermarkten

voor Voedselbank

REGIO - Ook dit jaar werken weer veel winkeliers mee aan de jaarlijkse inzamelingsactie om onze voorraad lang houdbare, gezonde voeding weer op peil te brengen.

Onze Voedselbank verzorgt wekelijks pakketten voor ruim 100 gezinnen (210 mensen). We krijgen door het jaar heen verschillende verse voedingsproducten aangeboden, waar we zeer dankbaar voor zijn. Zo ontvangen we wekelijks vers brood van Hans de Bakker en verse groente en fruit van Kringloop Sint-Michael. Om een gebalanceerd basispakket aan te bieden vullen we deze verse producten aan met lang houdbare, gezonde voeding zoals: pasta, pastasaus, volkoren crackers en ook thee en koffiepads en dergelijke. En nu tegen het einde van het jaar, raakt deze voorraad op.

Daarom houdt de Voedselbank op zaterdag 11 december haar jaarlijkse inzamelingsactie. Onze  vrijwilligers staan die dag klaar in Millingen (AH), Groesbeek (AH, Jan Linders, Coop), Malden (AH en Plus), Molenhoek (Spar) en Mook (Plus). U ontvangt van hen een verlanglijstje met producten die u na het boodschappen doen bij onze vrijwilligers kunt achterlaten. Wij danken u bij voorbaat voor uw gift!

"Gaat u zaterdag 11 december geen boodschappen doen bij een van de deelnemende supermarkten, maar u wilt de Voedselbank toch graag steunen, dan kunt u dat doen via de donatieknop op www.voedselbankgroesbeek.nl. Voor verdere vragen zijn we altijd bereikbaar via info@voedselbankgroesbeek.nl."

In verband met het nog steeds actieve coronavirus weten we pas op de dag zelf wat wel en niet kan. Als onze inzamelingsactie doorgaat, zullen we een vorm kiezen die past binnen de op dat moment geldende maatregelen.