DE-waardepuntenbox. (eigen foto)
DE-waardepuntenbox. (eigen foto) Foto: eigen foto

DE-waardepuntenactie

voor de Voedselbank

REGIO - De hele maand december staan in de  winkels van Millingen tot Mook de inmiddels bekende witte box van Douw Egberts. Deze jaarlijkse inzameling van koffiepunten (in samenwerking met de Lionsclub regio NIjmegen) levert voor onze Voedselbank pakken koffie op om toe te voegen aan de voedselpakketten. Bij deze actie krijgen we  van DE méér koffie voor de punten dan bij de gewone DE-puntenwinkel.

In onze samenleving is koffie geen luxeproduct meer, maar een vorm van samenzijn en samen genieten. Het is de drijfveer van de Voedselbank om naast gezonde voeding ook het sociale verband te blijven ondersteunen.
Het is voor de verwerking van de punten fijn als u bij grotere hoeveelheden al zelf bundels van bijv. 1000 punten maakt. Maar elk DE-punt is welkom!

Waar staan de DE-boxen? AH Millingen, Plus Beek, AH Groesbeek, Jan Linders Groesbeek, Coop De Bats Groesbeek, Buurtwinkel Bredeweg, AH Malden, Plus Malden, Spar Molenhoek, Plus Mook. Verdere info op www.voedselbankgroesbeek.nl of via info@voedselbankgroesbeek.nl.