Van 2 t/m 8 december

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS BOOGSCHUTTER. Omdat de boogschutter graag zijn horizon verbreedt, is het in feite de eeuwige student. Aangezien de schutter graag het woord voert, is hij zeer geschikt voor het onderwijs. Met zijn gevoel voor humor voelt hij zich ook thuis in de kleinkunst. Een functie in de reiswereld ligt hem ook. Het liefste zou hij op locatie rondleidingen geven.

RAM 

21 maart t/m 20 april
Vlak voor het weekend ben jij een tikje chagrijnig. Het loopt allemaal niet zoals jij wilt. Rond aanstaande maandag heb jij alles weer onder controle. Jij bent dan ook degene die de beslissingen neemt en iedereen aanstuurt. Rond woensdag ben jij hyperactief. Verspil je energie niet!

STIER 

21 april t/m 21 mei
De feestmaand is al weer begonnen, maar jij doet het heel rustig aan. Misschien dat je alle cadeautjes al binnen hebt. Of je stelt je aankopen nog even uit. Volgende week dinsdag ga jij voor echt lekker genieten. Waarschijnlijk ben jij degene die de ander verrast met een copieuze maaltijd!

TWEELINGEN 

22 mei t/m 21 juni
Komende vrijdag gaat alles je een beetje te snel. De ene na de andere verandering dringt zich aan je op. Plan aanstaande zaterdag zoveel mogelijk vrij zodat je even tot bedaren kunt komen. Op zondag heb je meer controle over de vernieuwingen. Rond dinsdag ben je nogal wazig en daardoor chaotisch bezig.

KREEFT 

22 juni t/m22 juli
Vlak voor het weekend ben jij nogal kort van stof en ontstaat er gemakkelijk onmin. Maar op zaterdag brengt de nieuwe maan een nieuw begin in je leven. Je kunt dan gemakkelijker relativeren. Rond dinsdag neem je een grote beslissing in een relatie. Van bepaalde zaken heb je echt schoon genoeg.

LEEUW 

23 juli t/m 22 augustus
Rond aanstaande vrijdag loopt voor jouw gevoel alles in het honderd. Je voelt je echt overvallen door de grilligheid van bepaalde mensen. En anderen lijken besloten te hebben om met jou een machtsstrijd aan te gaan. Na het weekend moet je oppassen dat je jouw mogelijkheden niet overschat.

MAAGD 

23 augustus t/m 21 september
Jij houdt van orde en vooral van regelmaat. Maar van dat laatste is rond vrijdag absoluut afwezig. En je hebt moeite je aan te passen. Rond zondag gaat dat beter. Te meer omdat jij zelf de veranderingen aanslingert. Rond volgende week dinsdag moet je weer eens andermans troep opruimen. Geen dankbare klus!

WEEGSCHAAL 

22 september t/m 22 oktober
De feestdagen naderen. Het wordt dus tijd voor jou om na te gaan denken over met wie je wel en niet die dagen door wilt brengen. Kijk vooral goed welke combinaties van mensen en familieleden wel en niet door één deur kunnen. Het is jou wel toevertrouwd om de juiste keuzes te maken.

SCHORPIOEN 

23 oktober t/m 21 november
Aanstaande vrijdag is er iemand die zich teveel opdringt. Deze persoon wil zelfs jouw keuzes bepalen. Mep hem of haar als een lastige vlieg van je af! Na het weekend heb jij de vaart met jouw activiteiten er goed in zitten. Rond woensdag loop je echter wel het risico dat je echt teveel haast hebt. Afremmen dus!

BOOGSCHUTTER 

22 november t/m 21 december
Als boogschutter loop je altijd het risico dat jij jezelf overschat. Dat is de komende tijd ook echt het geval. Rond aanstaande zondag vindt jij jezelf belangrijk. Maar je hebt niet in de gaten dat anderen ook iets te zeggen hebben. Rond woensdag neem je teveel hooi op je vork terwijl je te weinig energie hebt.

STEENBOK 

22 december t/m 19 januari
Jij houdt én van rituelen én van officiële bijeenkomsten. Je kunt je hart de komende feestmaand dus ophalen! Je bent nu dan ook druk met alles voorbereidingen. Dat begint in je hoofd met het maken van een goede planning. Begin wel op tijd met concrete stappen want voor je het weet is het zover.

WATERMAN 

20 januari t/m 17 februari
Gedurende de dagen voor het weekend merk je dat allerlei plannetjes van jou niet in goede aarde vallen. Je timing is gewoon niet goed! Slaap er een nachtje over. Rond zondag kloppen je plannen wel en kun je mensen gaan uitnodigen. Op woensdag moet je wel even een teleurstelling incasseren.

VISSEN 

18 februari t/m 20 maart
Tot en met zaterdag is het relatief rustig. Geniet van die rust, laad je batterij op en ontspan zoveel mogelijk. Doe wat aan yoga, mindfullness of luister naar je favoriete muziek. Want van zondag barst het los. Dan zijn er ineens veel conflicten en moet je alle zeilen bijzetten om alles rond te breien.