(foto: Jannie Schaapman)
(foto: Jannie Schaapman) Foto: Jannie Schaapman

Protestantse gemeente Groesbeek

Zondag 12 december, 3e Zondag van de Advent; aanvang 10.00 uur
Voorganger: da. Perla Akerboom uit Nijmegen

De diaconiecollecte is deze zondag bestemd voor de stichting Wenchi Hospital Ghana, in 1998 opgezet door gemeenteleden. Het ziekenhuis telt nu 240 bedden en 360 medewerkers. Zonder hulp van het rijke Noorden zou dit 'bushziekenhuis' het niet redden. Digitaal doneren kan via NL 08 INGB 0000961922 tnv Diaconie Prot. Gem. Groesbeek o.v.v. Wenchi.

Zondag 19 december, 4e Zondag van de Advent, m.m.v. De Wielewaal en Kinderkoor Mikado o.l.v. Eugene Ceulemans; aanvang 10.00 uur.
Voorganger is da. Marike Meek uit Wijchen.

De diaconiecollecte is bestemd voor het Advents-project van Kerk in Actie 'Kinderen in de Knel', dit jaar voor kinderen in Moldaviƫ, het armste land in Europa waar veel kinderen aan hun lot worden overgelaten, onder andere omdat ouders vertrokken naar het buitenland om geld te verdienen. Digitaal doneren kan via NL 08 INGB 0000961922 tnv Diaconie Prot. Gem. Groesbeek o.v.v. Kinderen in de knel.

Vanwege de toegenomen coronabesmettingen vragen we allen die onze kerk bezoeken bij binnenkomst en bij verlaten van de kerk een mondkapje te dragen, en de afstand van anderhalve meter te handhaven. De vieringen zijn ook online mee te vieren: Ga naar kerkdienstgemist.nl en vervolgens naar PKN-Groesbeek.